The Dutch Connectors in Londen

seminar | 4 maart 2014 | Londen, UK

The Dutch ConnectorsNederland is de derde grootste handelspartner van het Verenigd Koninkrijk; beide landen profiteren van de import- en exportovereenkomsten. De hechte relatie draagt bovendien bij aan versterking van de internationale positie van de bouwsector aan beide zijden van de Noordzee.

Op 4 maart organiseert De Nederlandse Ambassade samen met The Building Centre Londen het seminar ‘Green City Thinking - The Dutch Connectors: research, innovation and partnerships’. Bij deze bijeenkomst komen Nederlandse deskundigen op het gebied van ontwerp, bouw en academische wereld en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven bijeen met partnerorganisaties in het Verenigd Koninkrijk. Het seminar vindt plaats tijdens Ecobuild, het mondiale evenement voor duurzaamheid in de gebouwde omgeving, dat in 2014 plaatsvindt in Londen.

Vanaf 14.30 uur zal een aantal sprekers uit Nederland innovatieve oplossingen presenteren en inzicht geven in mogelijkheden hoe om te gaan met het winnen van werk en leveren van projecten in Nederland.

Sprekers zijn onder meer: Cilly Jansen en Indira van ‘t Klooster (Architectuur Lokaal), Joost Koningen (West8 Urban Design and Landscape Architecture), Koen Waijers (Hurks). ’s Middags wordt een masterclass gehouden onder leiding van Alterra, Universiteit Wageningen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding. Deelname is kosteloos.