Fotowedstrijd ‘Mijn Stad’

fotowedstrijd

De stad is een dynamische plek van mogelijkheden en van diversiteit. De stad is van en voor iedereen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) wil dit benadrukken met de rondreizende fototentoonstelling ‘Mijn Stad|My City’ en schrijft daarom een fotowedstrijd uit. Iedereen kan een foto van een bijzondere nieuwe plek of een nieuw initiatief in zijn of haar stad insturen.

Alle ingezonden foto’s zijn te zien in de tentoonstelling. Minister Plasterk van BZK opent de rondreizende tentoonstelling op donderdag 3 september, op de eerste locatie in het ARTtrium van de ministeries van BZK en Veiligheid & Justitie (V&J). Drie winnaars worden uitgekozen door een jury bestaande uit Mark Frequin (directeur-generaal Wonen en Bouwen van BZK), Koen van Velsen (rijksadviseur architectuur College van Rijksadviseurs) en Wim van Sinderen (curator Fotomuseum Den Haag). De drie winnende foto’s krijgen een prominente plek in de tentoonstelling en winnen 250, 100 of 50 euro.

Naast de ingezonden foto’s bestaat de tentoonstelling uit foto’s van SiesVanHintum, die een beeldverhaal tonen van nieuwe, inspirerende ontwikkelingen in diverse steden. De tentoonstelling is een initiatief van BZK: het programma Agenda Stad, het Atelier Rijksbouwmeester en de Kunstcommissie van BZK en V&J.

Ga voor meer informatie naar agendastad.nl en upload een foto voor 18 augustus.