Opvallende resultaten onderzoek over startups

nieuwsbericht | 26 augustus 2015

Wist u dat de hoogste concentraties van kleine bedrijven vaak te vinden zijn in Vinexwijken? Of dat klassieke bedrijventerreinen niet per se een gewenste vestigingslocatie zijn? Bureau Nieuwe Gracht onderzocht de vestigingsdynamiek van kleine bedrijven en destilleerde strategieën voor middelgrote gemeenten met gevarieerde woonmilieus. Waar zit de kleine bedrijvigheid in uw gemeente? Waarschijnlijk niet waar u denkt. De resultaten van het onderzoek MicRO worden gepubliceerd op maandag 7 september. Nog enkele plaatsen vrij voor snelle beslissers!

Op maandag 7 september presenteert Bureau Nieuwe Gracht de resultaten van MicRO. Dit stedenbouwkundige bureau onderzocht de vestigingsdynamiek van kleine bedrijven in de creatieve en dienstverlenende sector en de maakindustrie in Tilburg, Utrecht en Maastricht. Via excursies, lezingen en workshops kan uw gemeente direct profiteren van de opgedane kennis. Meld u aan en onderzoek de mogelijkheden in uw eigen gemeente, samen met onder andere wethouders en hoge ambtenaren van de gemeenten Roosendaal, Deventer, Oss, Tilburg, Maastricht, Veghel, Helmond, Almere, Gouda, Breda, Enschede en Den Bosch. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Aanmelden voor de bijeenkomst op 7 september in Tilburg kan nog tot donderdag 3 september via vera.cerutti@gmail.com. Deelname is gratis. Meer informatie vindt u in de brochure.

Deze bijeenkomst maakt deel uit van het programma Waaaro?Daaaro! van Architectuur Lokaal en werd mogelijk gemaakt met bijdragen van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het ministerie van I&M.