Film Atelier Zwolle-Zuid

nieuwsbericht | 9 februari 2017

film-zwolle-1024x679De gemeente Zwolle wil met bewoners en ondernemers in gesprek blijven over toekomstige opgaven in Zwolle-Zuid. Daarom heeft de gemeente met Atelier ZZ van Architectuur Lokaal een ontwerpatelier opgezet. Hoe kan de wijk duurzamer worden? Welke voorzieningen zijn nodig voor een vergrijzende bevolking? Kan betere inrichting van de openbare ruimte een bijdrage leveren aan de gezondheid van de bewoners? En sluit het woningaanbod aan op toekomstige inwoners? Over deze en meer onderwerpen bogen acht jonge ontwerpers en twee ervaren mentoren zich met bewoners en ondernemers. Kijk nu naar de film!

 

De film over Atelier Zwolle-Zuid is gemaakt in opdracht van de gemeente Zwolle door Kraster Media en in samenwerking met Dieter van Rhijn Film en Fotografie.
Meer informatie over Atelier Zwolle-Zuid is hier te vinden.

Atelier ZZ is een project van Architectuur Lokaal in het kader van Werken aan ontwerpkracht, Actieagenda Architectuur en Ruimtelijk Ontwerp (AAARO). De agenda is uitgevoerd onder coördinatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.