Energiemanifestatie 31 januari 2019 in Utrecht – Architectuur Lokaal

nieuwsbericht | juni 2, 2023

Op 31 januari 2019 wordt het resultaat van de door NederLandBovenWater uitgeschreven prijsvraag Energielandschap van de Toekomst bekendgemaakt. Van de dertig inzendingen in de eerste ronde selecteerde de jury onder leiding van Minister van Staat Sybilla Dekker er drie voor Landelijk gebied, drie voor Stedelijk gebied en drie voor Waterlijk gebied.
De prijs voor Landelijk gebied wordt uitgereikt door Annemarie Spierings (gedeputeerde Noord-Brabant), voor Stedelijk gebied door Annemieke Traag (gedeputeerde Overijssel) & Monique Schuttenbeld (wethouder Zwolle) en voor Waterlijk gebied door Elaine Alwayn (directeur netwerkontwikkeling RWS Zee en Delta) en Ben de Reu (gedeputeerde Zeeland). Na afloop ontvangen alle deelnemers een boek met daarin alle dertig inzendingen, het juryrapport en observaties door de uitschrijver. De inhoud is verrassend en kan het energiedebat kleur geven. U kunt zich nog aanmelden voor de Energiemanifestatie.

Datum, locatie en programma
De Energiemanifestatie vindt plaats op donderdag 31 januari 2019 van 12.00 – 17.30 uur bij Rijkswaterstaat, locatie Westraven, Griffioenlaan 2 in Utrecht. Het volledige programma is hier te bekijken.

De inzendingen
Alle inzendingen uit de eerste ronde van de prijsvraag vindt u hier: Landelijk gebied, Stedelijk gebied, Waterlijk gebied.

Op verzoek van NederLandBovenWater is de prijsvraag georganiseerd door Architectuur Lokaal.