Nog één week om een inzending te doen voor de NRP Gulden Feniks – Architectuur Lokaal

nieuwsbericht | juni 2, 2023

Musis Sacrum Arnhem, winnaar 2018 Categorie Renovatie

U heeft nog tot en met 1 maart de tijd om uw project in te zenden voor de NRP Gulden Feniks 2019. Voor deze prijs zoekt NRP naar die projecten die inspirerend, uniek, innovatief en duurzaam zijn. Wie zijn de koplopers op het gebied van duurzaamheid en wie realiseert en genereert met zijn of haar project zowel maatschappelijke als economische toegevoegde waarde?

Reglement en voorwaarden
Dit jaar is de prijs vernieuwd. Het reglement met de voorwaarden om een project in te zenden, en alle verdere informatie over de procedure is te vinden op de website NRP Gulden Feniks. Voor de prijs kunnen inzendingen worden gedaan met projecten, waarbij sprake is van renovatie of transformatie, op de schaalniveaus van een gebouw (S), een complex van gebouwen (M) of gebiedsontwikkeling (L).

Jury
De jury die de inzendingen beoordeelt bestaat uit Geurt van Randeraat (voorzitter van de jury; directeur SITE urban development), Harry Abels (directeur Abels & Partners Architecten), Esther Agricola (directeur Ruimte en Duurzaamheid, gemeente Amsterdam), Thijs Asselbergs (directeur Thijs Asselbergs Architectuurcentrale en hoogleraar TU Delft), Jack Hock (programmamanager Strijp-S, Stichting Trudo), Marlon Huysmans (directeur MH Projects), Jaap van Rhijn (programmadirecteur Cordaan) en Jaap Wiedenhoff (partner bij ingenieursbureau ABT).

Vragen
Heeft u nog vragen? Mail dan naar de Gulden Feniks

Op verzoek van NRP wordt de Gulden Feniks 2019 uitgevoerd door Architectuur Lokaal.