Laatste week voor aanmeldingen De Brabantse Stijlprijs 2017 – Architectuur Lokaal

nieuwsbericht | maart 23, 2023

Het Avonturenpark in Oploo, de Julianafontein in Waalwijk, Stadscamping Tilburg, Buurt- en Leertuin de Buitenkans in Roosendaal, het Drents Dorp Hoofdkwartier in Eindhoven: deze en 30 andere verrassende plekken in Brabant werden de afgelopen weken al aangemeld als kandidaat voor De Brabantse Stijlprijs 2017. Iedereen kan nog tot en met 2 december verrassende plekken voordragen voor de Brabantse Stijlprijs.

Verrassende plekken
De provincie Noord-Brabant zoekt voor De Brabantse Stijlprijs 2017 verrassende plekken op onverwachte locaties in Brabant. Plekken die zijn ontstaan uit doorzettingsvermogen, creativiteit en passie, waar mensen dagelijks van kunnen genieten en die inspirerend zijn voor anderen. Tot en met vrijdag 2 december 2016 kan iedereen nog projecten aanmelden voor de stijlprijs via de webstie DeBrabantseStijlprijs2017.nl. Op deze website kunt u alle aanmeldingen vinden.

Gemeenten aan zet
De provincie stuurt alle aanmeldingen door aan de gemeenten. Die bekijken de aanmeldingen en bepalen uiteindelijk welke projecten zij – vanuit de aanmeldingen of op eigen initiatief – inzenden om daadwerkelijk mee te dingen naar De Brabantse Stijlprijs 2017. Gemeenten kunnen nog tot en met 20 januari 2017 een of meerdere projecten inzenden. Daarna gaat de vakjury aan de slag met de beoordeling van de inzendingen. In mei 2017 wordt de winnaar bekend. Naast de juryprijs is er deze keer ook een publieksprijs te winnen. Architectuur Lokaal was betrokken bij het opstellen van het reglement en coördineert de jury.