Hoe gaat het verder met Europan Nederland? – Architectuur Lokaal

nieuwsbericht | maart 23, 2023

Europlan werkt aan de doorstart van Europan in Nederland. Graag informeert stichting Europlan iedereen die zich betrokken voelt bij de internationale ontwerpprijsvraag Europan over de achtergrond, stand van zaken en plannen. Wie meer wil weten of wil bijdragen aan de vernieuwing van Europan in Nederland is van harte welkom op maandag 25 januari van 16.30 -19.00 uur in Amsterdam.

Met medewerking van onder meer: Floris Alkemade (Rijksbouwmeester), Charlotte ten Dijke, Ira Koers, Cees van der Veeken en Petar Zaklanovic (oud winnaars van Europan), Thijs Asselbergs (bestuur Europlan), Liesbeth van der Pol (vm. voorzitter Europan Nederland en vm. Rijksbouwmeester), Maarten Claassen (Waternet), Emile Spek (directoraat Huisvesting en Techniek AMC), Maarten Kloos (vm. directeur ARCAM), Cilly Jansen (Architectuur Lokaal) en Indira van ’t Klooster (coördinator Europlan).
Het programma wordt volgende week bekend gemaakt.

Van de bijeenkomst wordt een Nederlands- en Engelstalig verslag gepubliceerd op de website van Europlan. De voertaal is Nederlands.

Locatie en aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats bij Europlan, Tussen de Bogen 20, Amsterdam.
Aanmelden kan via [email protected] o.v.v. bijeenkomst 25 januari 2016.

Meer informatie
Meer informatie over Europlan is hier te vinden.

Click here for the English version