Stedelijke ontwikkeling langs nieuwe wegen: workshops OPEN COÖP bij Hitte in de delta

nieuwsbericht | 14 oktober 2014

Open CoopHoe kunnen lokale communities worden betrokken bij stedelijke ontwikkeling? Wat is de betekenis van straatdiners voor citybranding? Hoe ziet het leven in de stad eruit met gebouwen uit de 3D printer? Welke innovatieve financieringsmodellen dragen bij aan een duurzame stad, waar kan circulaire economie worden toegepast en welke publiek/private ondernemingen worden succesvol? En wat is de basis voor het ontwerp van een online oplossing die echt werkt?

Thijs Middeldorp (partizan Publik), Martine de Wit (DUS), Daphne de Wit (DUTCH), Kees Kraakman (Uw koffiedienstverlener),  Luc Harings (ilovenoord), Daryl Mulvihill (DMAU), Jonas Grøn & Anastasia Dimitriadou (bite me), Alexander Zeh (Topika) en  Tom Jaspers, verenigd in de OPEN COÖP, gaan op deze vragen en meer in bij hun workshops voor Hitte in de delta op 28 november.

De OPEN COOP is een Machine that can chew any wicked problem related to the city door het combineren van politiek, kunst, (digitale) media, ontwerp, management, campagnes, architectuur, nieuwe technologieën, lokale productie en lekker eten. De OPEN COOP is een multidisciplinaire coöperatie van diverse bedrijven en ZZP-ers. Wat hen bindt is niet alleen het Poortgebouw waarin zij zijn gevestigd, maar ook hun liefde voor de stad Amsterdam en de ambitie om het leven in de stad optimaler en inspirerender te maken. Voorop staat het delen van kennis en kunde, door samen te werken aan grotere (maatschappelijke) opgaven.

Voor Hitte in de Delta organiseert de OPEN COÖP negen workshops. Kijk hier voor het programma.
Wees er snel bij: enkele workshops zijn reeds volgeboekt.