Opdrachtgeversschool Succesvol Aanbesteden #3: Duurzaam Aanbesteden Nijmegen

Archief bijeenkomst | Opdrachtgeversschool Succesvol Aanbesteden | 26 juni 2014 | HAN | Nijmegen

Faculteit Educatie Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN), ontwerp en afbeelding LIAG Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden van Architectuur Lokaal organiseert een drietal bijeenkomsten voor experts onder de noemer 'De Opdrachtgeversschool' over actuele, succesvolle strategieën voor aanbestedingen en ontwikkelcompetities. De bijeenkomsten zijn primair bedoeld voor publieke opdrachtgevers, maar adviseurs, ontwerpers, bouwers en ontwikkelaars zijn ook van harte welkom.

De derde bijeenkomst vindt plaats in Nijmegen en is geheel gewijd aan het thema duurzaam aanbesteden. Duurzaamheid is hot, maar het is tegelijkertijd een containerbegrip. Wat maakt een project of opdrachtnemer duurzaam en hoe moet u dat vertalen naar een aanbesteding? Tijdens de bijeenkomst wordt het KOMPAS naar Duurzaamheid geïntroduceerd, dat de TU Delft in opdracht van Architectuur Lokaal ontwikkelt. Experts gaan dieper in op de aandachtspunten voor duurzaam aanbesteden.
De bijeenkomst vindt plaats in het gloednieuwe gebouw van de Faculteit Educatie van de HAN, het meest duurzame onderwijsgebouw in Nederland. Een rondleiding en toelichting op het bouwproject vormen onderdeel van het programma. Klik hier voor het programma.

Deelname
Elk van de leergangen staat open voor 20 tot 40 deelnemers. De kosten bedragen € 145,00 p.p. per bijeenkomst excl. 21% btw en documentatie, lunch en netwerkborrel. Studenten kunnen de bijeenkomst kosteloos bijwonen.
Na aanmelding en betaling ontvangt u een plaatsbewijs. Bij eventuele verhindering kan een plaatsvervanger uw plaatsbewijs overnemen. Neem dan wel even contact met ons op. Restitutie van betaling is niet mogelijk.
U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier.

Deze bijeenkomst levert 5 van de jaarlijks verplichte zestien uur bij- en nascholing op. Een bewijs van deelneming wordt verstrekt.

Vragen
Heeft u vragen over het programma of over het aanbesteden van architectuur? Stuur dan een mail naar Tanja van Slooten.

SFCI logo