Protocol Ontwerpersselecties gemeente Rotterdam

Archief bijeenkomst | Opdrachtgeversschool Succesvol Aanbesteden | 21 mei 2014 | De Rotterdam | Rotterdam

De Rotterdam. Foto © Ossip van Duivenbode Rotterdam Image BankKrijgt u hoofdpijn van EU architectenselecties? Ligt uw locatieontwikkeling stil of zit u met leegstaand vastgoed in uw maag? Wilt u een duurzaam project, maar weet u niet goed hoe u dit kunt uitvragen? Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden van Architectuur Lokaal organiseert een drietal bijeenkomsten onder de noemer De Opdrachtgeversschool over actuele, succesvolle strategieën voor aanbestedingen en ontwikkelcompetities, waarin deze en nog veel meer vragen beantwoord worden. De bijeenkomsten zijn primair bedoeld voor publieke opdrachtgevers, maar adviseurs, ontwerpers, bouwers en ontwikkelaars zijn ook van harte welkom.

Het programma van deze bijeenkomst stelt het Protocol Ontwerpersselecties van de gemeente Rotterdam centraal. Veel opdrachtgevers worstelen met wet- en gevelgeving bij (EU) architectenselecties. De gemeente Rotterdam laat zien dat goed aanbesteden helemaal niet zo moeilijk is. Met het Ontwerpersprotocol Ontwerpersselecties heeft zij een eenvoudig en succesvol instrument in handen. Tijdens de bijeenkomst worden de opzet en de ervaringen door betrokkenen bij het protocol toegelicht. Tevens zullen recent aanbestede projecten in Rotterdam bezocht worden.
Klik hier voor het programma.

Deelname
Elk van de leergangen staat open voor 20 tot 40 deelnemers.
De kosten bedragen € 145,00 p.p. per bijeenkomst incl. excursie per bus, documentatie, lunch en netwerkborrel.
Voor deelname aan meerdere leergangen geldt een korting: deelname aan twee leergangen kost € 275,00 en deelname aan drie leergangen kost € 410,00. De kortingen gelden uitsluitend bij gelijktijdige aanmelding voor meerdere bijeenkomsten. Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van € 75,00 per leergang. Er worden maximaal drie studenten toegelaten bij een leergang, volgens het principe: wie het eerst komt. Genoemde bedragen zijn excl. 21% btw.
Na aanmelding en betaling ontvangt u een plaatsbewijs. Bij eventuele verhindering kan een plaatsvervanger uw plaatsbewijs overnemen. Neem dan wel even contact met ons op. Restitutie van betaling is niet mogelijk.
U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier.

Deze bijeenkomst levert 3,5 van de jaarlijks verplichte zestien uur bij- en nascholing op. Een bewijs van deelneming wordt verstrekt.

Vragen
Heeft u vragen over het programma of over het aanbesteden van architectuur? Stuur dan een mail naar Tanja van Slooten.

SFCI logo