Informatiebijeenkomst prijsvraag Proeftuin Erasmusveld

Archief nieuwsbericht | 17 augustus 2016 | 24 augustus 2016 | Erasmusveld | Den Haag

KruiwagenVoor de Open Oproep Proeftuin Erasmusveld, uitgeschreven door gebiedsontwikkelaar BPD, vindt op 24 augustus een informatiebijeenkomst op locatie plaats in Den Haag. Geïnteresseerde ontwerpteams kunnen zich tot 22 augustus aanmelden voor deze bijeenkomst. BPD wil met deze prijsvraag een ontwerpteam selecteren met passende inspirerende ideeën voor de stedenbouw, het landschap en de architectuur van de beoogde nieuwbouwlocatie voor ongeveer 350 woningen aan de rand van Den Haag.

Alle informatie over de opgave, de procedure en de informatiebijeenkomst is te vinden op de webpagina van de prijsvraag. Via deze website kunnen maximaal 2 personen per ontwerpteam of bureau zich aanmelden voor deelname aan de bijeenkomst. De aanmelding staat open tot 22 augustus, 16.00 uur, tenzij de zaal eerder vol is.

De vragenronde is verlengd tot 24 augustus 23.00 uur. Houd de website in de gaten: de vragen en antwoorden worden, evenals een verslag van de bijeenkomst, op de webpagina van de prijsvraag gepubliceerd.