Informatiebijeenkomst prijsvraag entree AMC

Archief nieuwsbericht | 17 maart 2017 | 23 maart 2017 | 0:00 - 0:00 | AMC | Amsterdam

img_0876Op donderdag 23 maart 2017 van 13.00 - 14.00 uur organiseert het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam een informatiebijeenkomst over de Open Oproep Entree en voorterrein Academisch Medisch Centrum. Met deze prijsvraag wordt gevraagd om een voorstel voor de herontwikkeling van het voorterrein aan de noordoostelijke zijde van het hoofdgebouw. Bij de beoogde nieuwe entree moet een verbinding tussen de openbare binnenruimte en een parkachtige buitenruimte ontstaan. Het AMC wil het winnende ontwerp uitvoeren. Bij de informatiebijeenkomst lichten Ed de Klerk (projectmanager AMC) en Onno Valk (welstandscommissie AMC) de opgave en het verloop van de prijsvraag toe. Na afloop van de bijeenkomst kan de locatie op eigen gelegenheid worden bezocht.

Aanmelden voor deelname
De informatiebijeenkomst is bedoeld voor geïnteresseerden in deelname aan de prijsvraag. Wie bij deze bijeenkomst aanwezig wil zijn moet zich daartoe per e-mail aanmelden. Alle informatie over de prijsvraag is de vinden op de website van de prijsvraag. Het verslag van de bijeenkomst wordt gepubliceerd op deze website.

Locatieimg_0877img_0875
De bijeenkomst vindt plaats in Collegezaal 1, Gebouw J (begane grond / Nul-vloer) in het AMC, Meibergdreef 8 in Amsterdam, van 13.00 - 14.00 uur. De zaal is open vanaf 12.30 uur. Met openbaar vervoer neemt u metrolijn Amsterdam CS <>Gein, halte Holendrecht. Met de auto kiest u op de gps Meibergdreef 8, Amsterdam; u volgt de borden Bezoekers/Parkeergarage 2; houdt er rekening mee dat u dan nog ca. 10 minuten moet lopen.

Jury
De inzendingen worden o.v.v. Maas Jan Heineman voorzitter Raad van Bestuur AMC, bestaat verder uit Floris Alkemade Rijksbouwmeester, Ton Schaap senior stedenbouwkundige Amsterdam, Emile Spek directeur Directoraat Huisvesting en Techniek AMC en Bart Pijpers, cliëntenraad AMC. Ed de Klerk, projectmanager Directoraat Huisvesting en Techniek AMC, is secretaris van de prijsvraag; ondersteuning wordt verleend door Cilly Jansen en Vincent Kompier, Architectuur Lokaal.