Informatiebijeenkomst prijsvraag Energielandschap in Breda afgelast

nieuwsbericht | 18 januari 2018

Vanwege de westerstorm is de informatiebijeenkomst over de locatie ‘landelijk’ van de prijsvraag Energielandschap van de Toekomst, die vandaag in Breda zou plaatsvinden, afgelast. We hebben geprobeerd om allen die zich hadden aangemeld, te bereiken. De informatie die digitaal beschikbaar gesteld kan worden, is nu gepubliceerd op de webpagina van de prijsvraag. Schriftelijke vragen kunnen nog tot 2 februari worden gesteld.

Helaas is het vanwege de situatie op de weg en op het spoor, niet mogelijk gebleken om de bijeenkomst doorgang te laten vinden. Ook veel van de deelnemers lieten weten niet naar Breda te kunnen komen. De presentaties van Peter van Rooy (NLBW), Anneth van Bruchem (provincie Noord-Brabant), Jan van Minnebruggen (Bosch Slabbers) en Cilly Jansen (Architectuur Lokaal) zijn te downloaden via de webpagina van de prijsvraag als bijlagen 10 en 11.
De bijeenkomst zal niet op een later moment alsnog plaatsvinden. Wel kunt u schriftelijk vragen stellen door een e-mail te sturen aan bram.talman@arch-lokaal.nl. De vragenronde sluit op 2 februari. De antwoorden worden uiterlijk 9 februari gepubliceerd.

De informatiebijeenkomsten in Middelburg en Zwolle vinden plaats op 23 en 25 januari. U kunt zich hiervoor nog aanmelden.