Fil Kafesi kick-off bij Vakbeurs Gevel

Archief debat | 23 januari 2014 | AHOY | Rotterdam

De Olifantenkooi is gevraagd zich te buigen over de kwaliteit van de sociale woningbouw in Turkije. Tijdens deze voorbereidende sessie zal de ‘Fil Kafesi’ (Olifantenkooi in het Turks) zich verdiepen in de politieke context van woningbouw in Turkije en in manieren om daarbinnen de (stedenbouwkundige) kwaliteit te verhogen. In samenwerking met Archiprix International.
Sneakpreview: Agoraphobia een film van Merve Bedir (Land+Civilization Compositions) en Chris Luth (Executive producer), toelichting door Jason Hilgefort (Land+Civilization Compositions). Sprekers: Zihni Özdil MA (Lecturer & PhD Candidate Erasmus University School of History, Culture and Communication) en Onat Öktem (ONZ Architects). Moderator: Indira van ’t Klooster (Architectuur Lokaal)

Locatie en deelname
Dit debat vindt plaats bij Vakbeurs GEVEL, Ahoy Rotterdam.
Deelname aan het debat is kosteloos mogelijk door online registratie.

GEVEL 2014
GEVEL is een vakbeurs voor architecten en andere ontwerpers op het gebied van gevels. Bezoekers vinden op GEVEL de nieuwste geveltechniek en -vormgeving, systemen en oplossingen, referentieprojecten, mock-ups, lezingen en netwerkbijeenkomsten, exposities en competities. Meer informatie over GEVEL 2014 is te vinden via www.gevel-online.nl

De Olifantenkooi is een netwerk van jonge professionals in de bouwwereld. Het is een project van Architectuur Lokaal dat mede mogelijk is met een bijdrage van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

SFCI logo